SunaService

Despre Noi

Aici, la FixTech, oferim solutii de reparatie clientilor care cauta servicii de inalta calitate cu preturi competitive. Avem tehnicieni de reparații și ingineri cu înaltă calificare, care sunt aici pentru a oferi ajutor pentru oricine caută cel mai înalt standard de reparații, de la dispozitive de valoare la electronice superioare.
Lăsăm munca noastră să vorbească de la sine. Din ianuarie 2010, am reparat peste 25,000 de dispozitive, cu o rată de reparație de 93.80%. În prezent, asistăm la o creștere anuală între 20% și 30% a dispozitivelor reparate.
Această creștere se datorează sistemului pe care îl folosim pentru a repara dispozitive la nivel național. În acest moment, acest lucru înseamnă peste 200 de clienți fericiți pe săptămână, și ne-ar plăcea dacă ați fi numărul 201.
About Us

Valori de bază:

01.
Inginerii noștri experimentați și calificați au combinat experiența în această industrie de peste 30 de ani.
02.
Ne-am dublat garanția la 6 luni, așa că ne susținem munca. Întotdeauna.
03.
Nu reparam / Nu va taxam, politica înseamnă că nu vă taxăm dacă nu putem repara dispozitivul. Fără risc.
04.
Comunicare transparenta cu toți clienții noștri, nu vrem nimic să treacă peste noi.
05.
Tracker-ul nostru de reparații înseamnă că puteți păstra întotdeauna un ochi pe starea reparației dvs. Și veți avea întotdeauna acces la cele mai recente informații și istoricul reparațiilor.

povestea noastră

Am format aceasta companie în 2010, cu o experienta de inginerie combinata de peste 20 de ani. Din prima zi am stiut ca trebuie sa iesim din multime, asa ca am avut întotdeauna o politica stricta „nu se repara/nu se taxeaza” si am oferit întotdeauna o garantie asupra muncii noastre. Întotdeauna am simtit ca ar trebui sa se pastreze întotdeauna lucrurile simple si fara griji pentru client, si elimina teama pe care oamenii o pot simti atunci cand se ocupa cu un centru de reparatii electronice. Echipa de ingineri pe care o avem aici ne permite sa facem toate acestea, echipa noastra de management si personalul de la magazine, au fost întotdeauna capabili sa lucreze si sa actioneze, cu încredere absoluta în munca lor. Deciziile pe care le-am luat din timp pentru a avea mereu grija de clientul pe care îl deservim, înseamna ca am crescut o baza de clienti mare, loiala.

Mergând mai departe, continuam sa ne concentram pe dezvoltarea si cresterea companiei noastre. Dupa cum ne-au aratat ultimii ani, nu exista nicio limita a numarului de servicii pe care le putem furniza.