SunaService

Service autorizat

Tel: 0784.266.228 ; 0753.554.964 Email: office@fixtech.ro

Dacă consola PLAYSTATION ® nu acceptă discuri sau unul este prins în interior, atunci putem repara sau înlocui întreaga unitate disc

Repararea consolei

Consola ta numai functioneaza?

Nu disperati! Inginerii nostri calificati pot readuce consola înapoi la viata în cel mai scurt timp. Testam temeinic fiecare consola reparata si toate lucrarile noastre sunt garantate. Pur si simplu rezervati-va serviciul de reparatii, apoi aducetil  in service si noi vom face restul.

Console Xbox

Console PlayStation

Console Nintendo

Console Retro

Servicii de curatare

– Curatarea de praf este indicata odata la 6-12 luni, fiind recomandata ca o operatiune de intretinere a consolei. Dar de cele mai multe ori consolele ajung la noi cand sunt foarte pline de praf, dupa 2-3 ani de la achizitie. Curatarea de praf a consolei se face atunci cand ventilatorul produce multa galagie ( ai un elicopter in casa ) ori pentru a evita defectarea cipului video din cauza supraincalzirii. Intreg procesul de curatare presupune dezmembrarea consolei, apoi curatarea ei, uns ventilatorul de racire si inlocuirea pastei termoconductoare.
Inlocuit port HDMI

– Portul HDMI se poate defecta din cauza manevrarii inadecvate sau a unui soc mecanic.
Reparatie sursa de alimentare / Power supply

– Sursa de alimentare a unei console PS4 / Xbox One, ca orice alta sursa electrica, se poate defecta de cele mai multe ori in urma unei descarcari electrice, cadere de tensiune sau din cauza uzurii. Reparatia consta in identificarea probleme/piesei defecte si inlocuirea acesteia apoi testarea sursei in sarcina crescuta pentru a finaliza reparatia
Reparatie Unitate Optica BlueRay

– Unitatea optica se poate defecta din mai multe motive: in urma unui soc mecanic, utilizarea unor DVD-uri zgariate sau inestetice. In cele mai multe cazuri se poate repara dar de multe ori necesita inlocuire integrala.
Resoftare

– Soft-ul unei console se poate corupe/defecta in urma unei caderi de tensiune sau atunci cand actualizarea softului este intrerupta in timpul procesului. Resoftarea consta in rescrierea ultimului soft care este rescris atat pe placa de baza cat si pe hard disk-ul consolei.
Inlocuire HDD / Hard Disk

– Hard disk-ul consolei stocheaza o parte din softul consolei dar si toate jocurile descarcate online pe hdd intern. Atunci cand acesta se defecteaza consola, jocurile functioneaza foarte greu, actiunile sunt intarziate. Singura solutie este inlocuirea HDD-ului dupa care este necesara resoftarea consolei cu ultimul firmware. HDD-ul trebuie sa fie unul agreeat de consola altfel se poate corupe firmware-ul consolei.
Pretul serviciilor sunt informative, nu sunt fixe, acestea pot varia +- in functie de oferta producatorului pentru componentele necesare reparatiei.

Cel mai rapid timp de reparație– Deci, nu trebuie sa asteptati saptamâni pentru repararea consolei sa fie facut, 80% din reparatii efectuate în 1 zi.

Nu există plăți în avans sau taxe de evaluare –În 10 ani nu am perceput niciodata un client doar pentru a evalua consola lor sau pentru a le oferi o oferta de pret, si nu o vom face!

Colectare și livrare oriunde în Romania –Colectam si livram înapoi la dvs. Odata ce reparatia se face, oriunde în Romania.

Diferentele noastre competitive

 

Vei primi urmatoarele daca repari cu profesionisti:

  • Cel mai rapid timp de reparare a consolei din industrie
  • Colectare si livrare oriunde în Romania
  • Echipamente profesionale de reparatii.
  • 3 luni banii înapoi garantie
  • Tehnicieni instruiti
  • Piese de calitate

Sunați-ne și începeți astăzicu repararea consolei de jocuri