SunaService

Reparăm o gamă largă de dispozitive electronice, pentru o varietate de probleme.

Servicii

Va putem asigura că am vazut totul! De la smartphone-uri care au fost calcate de masina, la telefoane mobile care au luat o scufundare într-o piscina, suntem pregatiti să ne confruntam cu orice vine în calea noastra. Fiecare tehnician al nostru trece printr-un proces intensiv de formare, si ne mentine un mediu de învatare constant, astfel încât nici un dispozitiv este prea nou, nici o tehnologie prea complicata.

Iubim oamenii si telefoanele mobile. Deci, veti obtine întotdeauna cele mai bune servicii și cel mai bun pret. Sunt detinute și operate local cu tehnicieni de nivel master în fiecare locatie. De la porturi de încărcare la sticla, reparații numai la antene și boxe, vom repara tot ce ne iese in cale.

Smartphone Repair

Reparatii Smartphone

Ați pus smartphone-ul în apa? Bateria telefonului se scurge prea repede? Sau doriti o protectie a ecranului pe smartphone pentru a evita sa aveti un ecran crapat? Personalul nostru profesional poate înlocui ecranul iPhone si bateria imediat.

Tablet Repair

Reparatii Tablete

Specialistii FixTech pot repara orice model de tablete de la cele Apple, Samsung, Lenovo sau Kindle. Service tablete cu garantie pentru orice lucrare efectuata. Reparatii tablete la cel mai bun pret.

Computer Repair

Reparatii Computere

Reparare rapida si fiabila a computerului. Solutia dvs. unica de reparare pentru computere si laptopuri de toate tipurile. Diagnosticare gratuita, fara obligatii pe toate sistemele.

Laptop Repair
Reparatii Laptop-uri

Daca laptopul tau functioneaza greu sau deloc, specialistii FixTech il pot repara pentru tine. De ce sa cumperi un laptop nou cand il poti repara sau upgrada pe cel existent la un cost mai mic decat achizitia unui laptop nou?

Console Repair
Reparatii Console

Ne ocupam de reparatii de orice tip de console si simptome. Ps4,Ps4 Pro,Playstation 4,Xbox one,Xbox One... Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati, va vom trata cu respectul cuvenit.

Electronics Repair
Reparatii Electronice

Ofera servicii de reparatii pentru urmatoarele produse: televizoare, monitoare, calculatoare, laptopuri, camere video, aparate foto, sisteme audio, combine muzicale, casetofoane, CD player-e, DVD, MP3, GPS, cuptoare cu microunde, videopriectoare, retroproiectoare.

mai multe