SunaService

Service autorizat

Scopul nostru este de a lua bătaie de cap din reparații comprimat, si a atenua lovitura de a avea o tabletă deteriorată sau defectă.

Reparare tabletă

Dacă detineti orice tip de tableta nu exista nici o îndoiala detine una dintre cele mai remarcabile piese de inginerie gadget. Dar, la fel ca orice alt dispozitiv, tableta poate suferi orice tip de deteriorare în orice moment. Când se întâmpla acest lucru, suntem cei care sa apeleze pentru repararea acesteia.

Expertii nostri în reparatii ofera servicii de reparatii de calitate si începem cu diagnosticare gratuita pentru a descoperi defectiunile aparatului dvs. Odata ce dauna a fost identificata, tehnicienii nostri va vor oferi detalii despre reparatii si preturi.

Indiferent daca tableta dvs. are nevoie de o reparatie a ecranului, înlocuirea bateriei sau orice alt tip de serviciu de reparatii, oferim solutii de calitate în apropierea dvs.

 

Ecranul tabletei, servicii de reparatii– Ecranul este cea mai vizibila componenta a tabletei, ceea ce îl face perfect pentru munca sau joc. Întelegem cât de incomod este sa ai o tableta cu ecranul spart sau crapat. Fie ca este vorba de un ecran de tableta usor crapat sau de un ecran complet spart, expertii nostri în reparatii va pot repara ecranul si va pot readuce dispozitivul în stare de functionare.

Serviciul tău unic, atelier de reparatii tablete – Expertii nostri pot rezolva fiecare problema obisnuita a tabletei de la un conector de andocare rupt la deteriorarea de apa. Începem fiecare reparatie cu diagnostice gratuite pentru a descoperi problemele si a le repara în timp util. Reparam iPad-uri, Samsung, Microsoft și alte modele de tablete Android. Daca avem în stoc piese de reparatie pentru a repara tableta, o vom repara în maximum 1-2 ore. În caz contrar, va dura 3-5 zile lucratoare, deoarece va trebui sa comandam piesele. Va rugam sa contactati oricare dintre atelierul noastru de reparatii pentru informatii suplimentare sunati-ne prin telefon sau vizitati-ne la sediul nostru.

Performantele noastre

Ne propunem să oferim clienților noștricel mai bun serviciu!