SunaService

Service autorizat

Reparăm toate modelele de smartphone-uri, facem un diagnostic și înlocuim toate piesele care nu funcționează în condiții de înregistrare.
Suntem o echipa dedicata in a gasi cele mai bune solutii pentru problema telefonului tau sau orice electronic la preturi mici.

Repararea smartphone-ului

Cu excepția serviciilor standard, oferim altele suplimentare care pot fi făcute urgent

Garantia calitati – Avem experienta in domeniu de peste 5 ani. Cautam calitatea excelenta, alegem cele mai bune produse, selectam si probam calitatea acestora. Incercam intotdeauna sa facem clientul sa fie multumit de munca noastra. 

Preturi – Practicam preturi pentru orice buzunar, avem grija sa scoatem un pret bun pentru fiecare reparatie. Sunt servicii la care nu aplicam costuri, cum ar fi : curatari exterioare de praf, taiere cartele sim, constatari defecte telefon, tableta, laptop, pc si alte gadgeturi. Furnizorii de piese sunt alesi cu strictete de catre noi si cu costuri rezonabile.
Clientii – Sunt cei mai importanti pentru noi, suntem eficaci si nu suparam pe nimeni. Ne respectam clientii indeajuns incat sa se intoarca tot la noi de fiecare data cand au probleme si le vor rezolvate in timp util. Probleme pot aparea oricand si stim ca suntem recomandati de voi. Cei fideli pot primi des cadouri si reduceri de la noi.

Diferentele noastre competitive

De ce Noi?

  1. Reparatie Premium
  2. Garantie de protectie fizica
  3. Tehnicieni calificati
  4. Siguranta garantata
Dispozitive acceptate " 
Apple 
Xiaomi 
Samsung 
Vivo 
OnePlus 
Motorala 
Nokia 
Asus 
Lenovo 
Huawei 
".
Repararea ecranului
Schimbare Baterie
Schimbarea camerei
Port de încărcare
Buton de pornire
Butoane volum
Butonul home
Mufă căști
WiFi / Bluetooth
Daune de apa
Diferentele noastre competitive

Scopul nostru este de a oferi clienților noștricel mai bun serviciu!