SunaService

Service autorizat

Computerul nu pornește? Uneori, dacă se întâmplă acest lucru, problema este cu placa principală a computerului.

Repararea calculatorului

Functionalitatea calculatorului depinde de o problema software sau hardware, FixTech este solutia!

Avem persoane desemnate care va pot consilia aspura felului in care puteti gestiona problemele pe care le intampinati cu calculatorul dvs. 

Ce puteti face pentru a efectua o intretinere corespunzatoare.

Centrele de service calculatoare FixTech sunt dotate cu aparatura adecvata. Echipamente de testare si scule profesionale, astfel incat putem repara calculatoare de orice fel .

La preluarea comenzilor, fiecare calculator dispune de fisa de service, care ne va ajuta sa urmarim istoricul echipamentului.

 

Identificam si reparam toate problemele care pot aparea la un calculator.

Principala noastra prioritate este clientul. La FixTech oferim cea mai buna intretinere si reparatie a calculatorului dvs. Dispunem de personal calificat si echipamente profesionale de testare necesare pentru a repara cele mai complicate probleme care apar la un calculator.

Specialistii nostri va stau la dispozitie astfel incat sa identificam exact principala problema pe care o intampinati cu calculatorul dvs.

Mai jos gasiti o lista cu componentele calculatorului care pot fi imbunatatite pentru o performanta mai mare :

RAM – ( Random Access Memory ), este o forma de stocare a datelor informatice. Un dispozitiv de memorie cu acces aleator ce permite datelor sa fie citite si scrise in aproximativ acelasi timp, indiferent de ordinea accesarii lor.

 

HDD – ( HardDisk sau HardDrive ) reprezinta cea mai importanta unitate de stocare a datelor. Acestea sunt inmagazinate permanent, indiferent daca calculatorul este deschis sau închis . Pe HDD sunt stocate toate fisierele de date ale utilizatorului si serveste drept memorie non-volatila. Mediu de stocare pentru documentele ,fisierele sau aplicatiile utilizatorului.

 

SSD – (Solid State Drive) – este cel mai rapid dispozitiv de stocare pentru datele de pe calculator. Este mult mai rapid decat un HardDisk si mai rezistent la socurile mecanice.
CPU – Procesorul (Central Processing Unit) reprezinta, conform denumirii, unitatea principala de procesare. Calculele simple sau complexe, prelucrarea algoritmilor si obtinerea rezultatelor se desfasoara aici. In ultima instanta, toate celelalte componente din sistem exista in jurul procesorului.

Placa Video este responsabila cu afisarea imaginilor pe ecranul monitorului. Este a doua componenta, dupa procesor, care determina puterea unui calculator. De aceea in cazul ei este recomandat sa nu facem economie atunci cand dorim sa o cumparam. Insa, in lipsa resurselor financiare, recomandat ar fi un procesor puternic si o placa medie ca performante decat invers.

Placa audio este componenta sistemului care se ocupa cu tot ceea ce inseamna sunet, de la mesajele sonore ale sistemului de operare, pana la sunetele din jocuri.
Placa de baza este componenta hardware ce asigura interconectarea fizica si o parte din cea functionala a tuturor celorlalte componente (hardware si software) ale unui calculator.

Prioritatea noastră pentru un laptopeste funcționalitatea optimă