SunaService

Cum să faci rost de până la 8GB spațiu de stocare pe iPhone-ul tău

 Elibereaza destul spatiu cât pentru 70 de aplicatii.

Lipsa spatiului de stocare poate fi una dintre cele mai frustrante probleme ale iPhone-ului sau iPad-ului tau. Însa ultimul update de la Apple ar trebui sa îti elibereze ceva spatiu.

Apple a început sa foloseasca un format de stocare a datelor, care este mult mai eficient pentru iPhone-ul si iPad-ul tau si vine cu cel mai recent update a lui iOS 10.

iOS 10.3 vine cu un nou tweak ce presupune ca vei putea sa eliberezi spatiu pe device-ul tau. Este diferit pentru orice device, asa ca este posibil ca device-ul tau sa aiba mai putin spatiu eliberat fata de alte device-uri.

Verifică spațiul de stocare

Daca doresti sa stii cat spatiu de stocare vei elibera, va trebui sa verifici cat spatiu ocupi în acest moment pe device-ul tau. Mergi la Settings>>General>>Storage>>iCloud Usage. Apasa pe butonul Power si butonul Home pentru a face un screenshot, apoi vei putea compara cu spatiul de stocare ocupat dupa ce vei efectua update-ul.

Cum să descarci iOS 10.3

Pentru asta va trebui sa mergi înapoi la General>>Software Update, în partea de sus a paginii. Daca update-ul este gata pentru a fi instalat, vei putea apasa Download and Install. În timp ce astepti sa se descarce soft-ul si pregatit pentru a fi instalat, poti citi cateva din sfaturile si trucurile noastre pentru iOS 10.

Verifică din nou spațiul de stocare

De îndata ce device-ul tau a finalizat descarcarea si instalarea lui iOS 10.3, este timpul sa verifici cat spatiu a fost eliberat de catre noul iOS. Unii utilizatori au raportat ca noul sistem de operare le-a oferit în jur de 7.8GB de spatiu de stocare pe versiunile de 256GB a lui iPhone 7 Plus.

Noi am testat versiunea lui iPhone 7 de 256GBsi am constatat ca înainte de update sistemul de operare ocupa 5.85GB din spatiul de stocare pentru iOS 10.2 si dupa update-ul la iOS 10.3, spatiul de stocare pentru sistemul de operare a crescut la 6.6GB.

Dar, noi am vazut extra spatiu la iPhone 7 cu o diferența de 2.8GB, de la 242.7GB la 245.5GB.

Testand un iPhone SE, am descoperit ca softul ocupa cu 0.6GB mai putin spatiu dupa ce update-ul a fost efectuat. Totodata am constatat ca dupa upgrade a fost eliberat aproximativ 2GB spatiu de stocare.

Pe lânga iPhone, noi am testat si un iPad Pro 12.9. Am descoperit ca sistemul de operare ocupa cu 0.3GB mai putin spatiu si în acelasi timp elibereaza peste 2GB spatiu de stocare.

Daca vei întampina vreodata probleme cu iPhone-ul tau, nu ezita sa apelezi la noi. Ne gasesti pe Facebook sau pe site-ul nostru FixTech.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − nine =