SunaService

iPad Pro 2 – ultimele zvonuri, data lansării, specificații

Cand va lansa Apple urmatorul iPad, si cum va arata? Citeste încontinuare pentru a afla detalii despre viitorul iPad Pro 2 cum ar fi data lansarii, specificatii, noi caracteristici si design. 

iPad Pro 2

Lansarea lui iPad Pro 2 este un eveniment asteptat de multi fani Apple, dar va trebui sa mai asteptam putin. Apple a lasat publicul uimit în Septembrie 2015 cand a lansat prima tableta gigant: un device cunoscut la acel moment sub denumirea de iPad Pro si echipat cu un ecran de 12.9-inch, difuzoare quad si un procesor super-rapid.

Cateva luni mai tarziu, în Martie, o versiune mai mica si mai buna de 9.7-inch a lui iPad Pro a fost lansat creand confuzie asupra numelor (acum fiind numite iPad Pro 12.9 respectiv iPad Pro 9.7).

Însa acum privim la viitoare linie de productie a lui iPad Pro. Cand va lansa Apple noul iPad Pro 2 pentru 2017, ce noi caracteristici si design va incorpora noul produs?

Va fi doua variante diferite a lui iPad Pro 2, de 9.7-inch si 12.9-inch? Va fi o varianta de 7.9-inch, un fel de iPad Pro mini, sau o varianta noua de 10.5-inch iPad Pro 2?

Un update cu privire la indiciile despre noul iPad Pro a fost lansat în data de 14 Martie 2017, unde analistii au prezis ca Apple va anunta noul iPad între 20 si 24 Martie. Pe 9 Martie, zvonurile sustineau ca iPad Pro va avea un procesor A10X, pâna la 6GB RAM si un Touch Bar precum cel de la MacBook Pro.

Când va fi lansat iPad Pro?

Sfarsitul lunii Martie 2017 înca pare a fi o perioada destul de apropiata de cea reala, desi ar putea fi amanata. Unele surse reputabile sustin ca Apple va anunta noi produse la sfarsitul lunii Martie 2017, cel mai probabil între 20 si 24 Martie.

Sursele, care au cerut să ramana anonime, nu specifica ce produse va anunta Apple, sau dacă va fi macar un eveniment pentru a anunta noile produse.

Este posibil ca Apple să trimita în liniste o lansare în presa si un update în magazinele online, sau poate că va fi ceva ce ne va lua prin surprindere.

Un singur eveniment de lansare, sau două?

Asa cum si iPhone a fost lansat în doua modele, iPhone 7 de marime mijlocie si iPhone 7 Plus cu un ecran mare, ambele lansate în Septembrie 2016, si iPhone SE de clasa mica, lansat în Martie 2016, tot asa sunt si la iPad, doua seturi de idei. 

Fie Apple va unifica cele doua clase de Pro într-un singur eveniment anual, fie va continua traditia și va aduce update la jumatate din modele în primavara si cealalta jumătate în toamna.

Apple va lansa un nou iPad Pro de 10.5-inch?

Ultimele zvonuri sugereaza ca dupa lipsa unui update iPad Pro din toamna lui 2016, Apple se va revansa pentru asta în 2017 lansand un iPad cu totul nou.

Ming-Chi Kuo, un analist al pietei foarte cunoscut, a publicat un raport facand predictii despre miscarile pe care le va face Apple în anii urmatori. Kuo crede ca un iPad între cele doua precum cel de 10.5-inch se va vinde bine în sectorul educatie si business.

Acest nou iPad de 10.5-inch sau chiar de 10.9-inch se zvoneste ca va veni cu un design fara margini, în acest fel va putea fi integrat un ecran mai mare într-un device mai compact.

Acest design este posibil sa vada sfarsitul butonului Home.

Ce schimbări de design va vedea iPad Pro 2?

Schimbari Apple Pencil

Mac Observer a raportat, via Weibo, ca Apple Pencil 2 ar putea include un magnet pentru a putea fi atasat de iPad Pro, precum modelele Surface Pro de la Microsoft.

Acest zvon a fost sustinut în Ianuarie 2017, cand un raport facut de site-ul Ceh LetemSvetemApplem sustinea ca magnetii vor fi capabili pentru atasa Apple Pencil pe marginea iPad Pro 2, citand „informatia direct de la furnizorii din China”.

Ce alte schimbari va mai avea noul iPad vom vedea cat de curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 12 =