SunaService

Reparatie Laptop Asus FX504

Poza de ansamblu Laptop Asus FX504

Cele mai frecvente probleme regasite la modelul de laptop Asus FX504. Asus FX504 sunt cauzate de chipsetul PCH. Fie ca este vorba de un USB stick introdus gresit, un hard extern care a suprasolicitat circuitul sau un dispozitiv introdus ce are un scurt pe partea de alimentare, ajung sa defecteze acest chip lipit pe placa de baza. In cazul de fata, clientul a decis sa achizitioneze un adaptor extern de conectare a unui Hard Disk pentru a putea transfera informatiile din el pe acest laptop Asus FX504.

Din spusele clientului, adaptorul a fost cumparat online, din gama ieftina de produse deoarece avea un singur scop; copierea datelor de pe un singur Hard Disk.

Deseori ne confruntam cu acest lucru si intalnim aceasta problema; produsele cumparate ieftin costa cel mai scump. Dupa verificarea acestuia, s-a dovedid a fi construit gresit din fabrica, fapt ce a determinat defectarea laptopului.

Inspectand schema data de producator si comparand valorile cu cele ale palcii de baza a laptopului Asus FX504, am ajuns la concluzia ca chipul PCH este defect si necesita inlocuirea lui prin procedeul de reballing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − three =